Vekttap

Best vekttap tips - spise ekte mat

Vi lever i en verden der fedme stiger på en årlig basis som utbredelsen av diabetes, kreft og så mange andre sykdommer. Nesten på en daglig basis forskere utgivelse er studier prøver å identifisere hva som forårsaker pandemien når i virkeligheten svaret utrolig enkel. Problemet er at vi har nå hatt en generasjon av løgner om hva som gjør oss fett. Svaret på vekttap og helse for saks skyld er utrolig enkel og det begynner med å spise ekte mat. Dette er min nummer én vekttap tips for alle som ønsker å ta kontroll over deres helse og miste et par pounds av fett. Det er grunnlaget for alt å gjøre med helsen.

Så hva er det om å spise ekte mat som gjør oss friske?

For å besvare dette må vi se på hva som er endret de siste årene. fedme var ved ingen eksisterende 100 år siden vi spiste ekte mat. Sakte hundreåret maten ble stadig behandlet og dette skjedde fedme begynte krisen å utfolde seg. Samtidig som antall personer blir slått ned med ting hjerteinfarkt og kreft økt. Faktisk er det en lang liste av sykdommer knyttet til fedme.

Problemet er at bearbeidet mat er generelt høy i sukker og lav i viktige næringsstoffer. Dette fører ikke bare vektøkning, men mangel på næringsstoffer i kroppen som gjør sykdommen å ta tak. Dette har skjedd stadig over 1900-tallet og spesielt i de senere par tiårene når verden gikk lite fett. På dette punktet fett ble fjernet og sukker i stadig større mengder ble lagt.

Kort sagt øker sukker blodsukkeret nivå tvinge kroppen til å løslate insulin for å motvirke den. Hvis det ikke du ville dø. Insulin fremmer men fett lagring så lenge du spiser mat som er høy i sukker fett nivåer vil øke.

Ren ubehandlet mat er men som typen våre forfedre spiste designet av natur perfekt å oppgi riktig næringsstoffer for kroppen å overleve og selv trives. Mange av dagens forhold var ikke hørt om hundrevis av år siden. Vi spiste av landet og vi var aktiv. Kreft er for eksempel en moderne sykdom som milliarder har blitt investert i å behandle. Spise ekte mat kan godt være nøkkelen til å holde din kreftrisiko lav.

Så når folk søker å miste vekt og få sunn grunnlaget for alt du gjør må spise en ren og ubehandlet diett med så mange blandede grønnsaker og frukt som mulig. Spise fett, protein og rikelig med frukt og grønnsaker vil gi kroppen byggesteinene gjøre å gjøre. Ikke bekymre deg om hva som er bare gi det hva de trenger og la kroppen gjøre resten.

Hvis du ønsker for å miste er vekt så spise riktig 80% av utfordringen. Spise ren dagen i dag ut vil gi deg det du trenger å få sunn og å ta livet ditt. Så hvis du er ute etter tips om hvordan å miste vekt starter er det fort eller sakte det hele med å spise ekte mat.