Vekttap

Tre grunner du bør drikke for helsen din

Hvis du ikke er en av dem som angst måtte fylle magen med masse vann nå og da, er det sannsynlig at du sette pris på fordelene av drikkevann og holde deg godt hydrert. Men hvis du tilhører tidligere gruppen og være mer eller mindre dehydrert, denne artikkelen er for deg. Som mange leger og helsevesenet utøvere har observert og rapportert, er fleste vanligvis ikke klar over hvor mye de drikker eller engang hvor mye de skal. Dette er en hovedårsak for dem løsne og ikke drikker nok vann. Her er tre store årsaker som vil gjøre deg oppmerksom på de fantastiske fordelene vann har for din helse!

Hjelper øker stoffskifte

Alle av mobilnettet prosessen inne kroppen trenger vann, men når kroppen din er dehydrert effektiviteten er hindret. Et slikt vitale kroppens system som fungerer best med hjelp av vann er stoffskiftet. Metabolisme er i hovedsak en rekke kjemiske reaksjoner som skjer i kroppen. For å holde det fungerer godt, er gjenværende hydrert viktig som den holder de kjemiske reaksjonene beveger seg jevnt. Selv 1% av dehydrering i kroppen kan føre til en betydelig reduksjon i kroppens stoffskifte fungerer.

Reduserer Hunger Pangs

Ofte ganger, blir det vanskelig for kroppen å skille mellom sult og tørst. Og oftere enn ikke, sistnevnte gjelder når vi føle pangs. Så kan det bare være et tilfelle av hyppige dehydrering som gjør at du opplever pangs. I slike tider, prøv å drikke et glass vann istedenfor å gå for en snack-bit. Forskning bekrefter at drikkevann umiddelbart før et måltid hjelper deg til å føle satiated og spise mindre mengde mat. Dette er ikke bare en forskning basert faktum; mange har opplevd det og bekrefte at de har de vann før du spiser et måltid, det hjelper dem spise mer forsiktig. Dette til slutt hjelper dem ta vare på kalorier greven og miste vekt.

Fordøyelsen ytelser helse

Få nok vann ikke bare hjelper du regulere mengden mat du spiser, det hjelper også deg fordøye godt og føle lys på slutten av dagen. Vann har en viktig verdi i nyrefunksjon som det hjelper nyrene filtrere alt de trenger å. Det hjelper også mye i avføring for å hjelpe oss med å eliminere effektivt og praktisk. Det er en vanlig ting å høre folk si at de er forstoppelse når det faktum de ikke får nok væske i kostholdet. Den største enkeltårsaken til nyrestein er faktisk inngrodd dehydrering.

Mens mange av du fokusere energier og studere for å spise et sunt og balansert kosthold, drikke nok vann ofte hopper listen over prioriteringer. Nå som du er klar over de fantastiske helsemessige fordelene vann, skal ingenting virkelig stoppe deg fra å få mest mulig ut av det for en sunn og fit kropp.