Vekttap

10 ligger fitness og ernæring industrien forteller deg

Myte #1: Ingen smerter ingen gevinst!

Helt ikke sant! Mens du bør føler utfordret under trening, bør du ikke føle smerter under trening. Det er har et tegn du gjør det feil, eller du skadet selv. Stoppe og ta en pause eller Stopp helt hvis du føler smerte mens du trener.

Myte #2: Løfte vekter ville anledning du å Bulk opp

Bygge muskler samtidig krever testosteron, og kvinner naturlig har ikke så mye testosteron som menn. Løfte vekter tilbyr så mange fordeler, fra opprettholde muskelmasse, som reduserer som vi alder, forbedre stoffskiftet. Så, ikke shun vekter. Løft dem!

Myte #3: Gjøre knasinger og Ab øvelser vil bli kvitt magen fett

Feil! Bare å miste fett vil bli kvitt magen fett. Men når du har mistet magen fettet, alle crunches og planker du har gjort for å få vil en flat mage betale, så hold på det!

Myte #4: Spise sent på kvelden vil Pack på Pounds

Det er ikke at du spiser sent på kvelden som er sabotere du. Den spiser for mye om natten som sabotere du! Hvis du finner deg selv snacking overdrevet etter middag, så prøv å angi en regel som oppstå ikke spise etter en viss tid.

Myte #5: Hvis du er Craving en mat, det må bety kroppen din trenger næring det gir

UM, ingen. Hvis dette var sant, vi bør alle være ute frukt og grønnsaker hele tiden på vitaminer og mineraler som de gir og ikke sukkertøy og søtsaker som vi normalt kreve. Før du kommer til at sjokolade, spør deg selv hva kan være årsaken du trenger den. Stress og hormonelle svingningene er kjent for å forårsake en overflod av begjær for karbohydrater. Også prøve å spise noe sunt først, og deretter se om du fortsatt ønsker å spise den.

Myte #6: Hopper over måltider kan gjøre kroppen din gå inn i sult modus!

Feil! Når du hopper over et måltid, tror kroppen ikke det har gått inn i sult modus og hopper over et måltid ikke avtar stoffskiftet. Det tar over 72 timer ikke spise for kroppen å begynne å spare energi ved å bremse. Flere små måltider hjelper om dagen holde blodsukkernivået fra fluktuerende for mye. Pluss små hyppige måltider, kan hjelpe deg å unngå overspising på ditt neste måltid.

Myte #7: Du kan målrette områder for fett tap

Mens du kan være utsatt for å miste fett i ulike områder av kroppen først (si, magen er først til å krympe), du er ikke egentlig å miste fett raskere i dette området. Fett tap skjer over hele kroppen, samtidig. Så hvis du prøver å målrette bestemte områder av kroppen for fett tap med visse øvelser, er du herjer din tid.

Myte #8: Muskler veier mer enn fett

Dette er en vanlig misforståelse, fordi de veier det samme. Ett pund av muskelen og en halvkilo fett er den samme. Men muskelen er mye tettere enn fett, og derfor 1 pund av muskelen ser ut som mye mindre enn en halvkilo fett.

Myte #9: Null gram fett = ingen Trans fett

Visste du at hvis en mat inneholder 0,5 gram eller mindre transfett, som mat etiketter kan si at de har ingen transfett? Det er en grunn til hvorfor det er så viktig å lese etikettene. Hvis det er noen delvis hydrogenert ingredienser på det, inneholder transfett. Hvis den inneholder transfett, ikke kjøpe det!

Myte #10: Vekttap er det være alt, avslutte alle mål på Fitness

Det er så mye mer til fitness og helse enn hva skalering sier! Mens skalering kan være på et platå, husk at du er bedre kardiovaskulære systemet, bygge muskler, å lage din bein sterkere, staving av kroniske sykdommer som diabetes, og også hjelpe ditt humør!