Vekttap

Vekt tap feil å unngå

Å miste vekt er et berømt mål. Ifølge den nyeste forskningen er mer enn 66% voksne i USA overvektige. Hvert år, bli hundrevis av mennesker treningssentre å miste vekt. Bare en brøkdel av folk fortsette sin reise for de neste 30 dagene, og veldig liten prosentandel av folk oppnår sine mål. Det er en trist hendelse å se mennesker sliter med deres fysiske utseende.

Hvorfor skjer det? Hvorfor svært få mennesker kan oppnå sine mål? Denne artikkelen ble skrevet for å svare på disse spørsmålene.

Når du blir overvektig, setter samfunnet mange begrensninger på matvaner. Sulter er nummer #1 grunnen til at du ikke taper vekt. Mangel på god ernæring er den andre grunnen for fedme.

Så, vil vi diskutere topp 5 vekt tap feil for å unngå dette året.

1. Spis mer

Ikke start en annen crash dieting kurs. Det hjelper ikke i å miste vekt. Ikke frata deg av essensielle næringsstoffer. Du trenger å slappe av. Spise mer for å få flere vitaminer. Drikk juice. Det er mange frukter og grønnsaker som kan hjelpe deg å miste vekt.

2. Finn langsiktige strategier

Med fokus på kortsiktige mål er ikke en god vane. Du kan miste 4 pounds i dag, men dette er ikke Disneyland. Du kan ikke gjøre slike skadelige opplevelser med kroppen din. Snakk med legen din og opprette en sunn diett plan. Møte med din helse ekspert og be om en hyggelig arbeide praksis.

3. utøve på tom mage

Vennligst gjør dette bare når du vil besvime. Det er en dårlig idé. Aldri gå til gym uten å spise måltider. Du kan spise fordøyelig snacks før du gjør øvelsen. Et glass fersk juice anbefales også å gi deg et løft på energi.

4. mangel på god søvn

Det er en god grunn for ikke å miste nok vekt. Må du sove 8 timer. I denne epoken av teknologi er det lett å holde chatting på mobiltelefonen. De fleste av oss jobber hele dagen. Men vi må ta vare på vår helse. Ellers vil denne teknologien gjøre alvorlig skade på våre ryggraden og bein.

5. lav-fett diett

For å leve et sunt liv, trenger vi et balansert kosthold. Et balansert kosthold har alle ernæringsmessige elementene. Den er full av karbohydrater, fett, protein, kalsium, vitaminer og essensielle næringsstoffer. Hvis du er forbruker mye meieri fett så, er det ikke bra for deg. Men hvis du spiser en høy fettfattig diett, så det er heller ikke god. Balanse er nøkkelen til å oppnå langsiktig vekttap resultater.