Vekttap

Hvorfor kroppen bremse ned når du er på en diett? og hva kan du gjøre med dette?

Når vi spise mindre og forbruke færre kalorier, se våre kropper. Dette er litt av en skam, men de gjør.

Hvis du spiser færre kalorier hver dag og ikke betaler oppmerksomhet, vil du sakte ned. Den basale forbrenning bremser å spare energi. Kroppen mener du kan sulter. Det er ikke veldig bevisst kontroll. Dette er viktig å innse fordi hvis du ikke er klar over dette ikke kan du forstår hva som skjer.

Kroppens basal metabolske rate er litt som en termostat på en kjele. Hvis du er mer aktive prisen går opp og du brenner mer drivstoff. Hvis du blir mindre aktive, bremser basal metabolske rate ned. Dette er en overlevelse-funksjon. Det er ingen vits brenner gjennom kalorier hastigheten nødvendig for jakt og sanking hvis hva kroppen gjør sitter stille fordi det er en hungersnød eller tørke.

Hvis forsyninger er knappe, må å sitte rundt og gjøre butikker vare så lenge som mulig. Så bremser din basale forbrenning hvis du er stillesittende og det ikke er mye mat i overkant. Det er fornuftig.

Hvis kroppen din har avtatt litt det vil oppmuntre deg til å sitte rundt å prøve og brenne færre kalorier. Dette er OK, fordi dette er bare et signal. Bare en melding. Som alle meldinger, kan dette ignoreres. Du kan holde deg aktiv, kan du også øke ditt aktivitetsnivå. Kroppen din tåler.

Poenget er at hvis du ikke tenker på dette, du kan spise mindre, tregere, brenne mindre, trenger mindre og deretter lurer på hvorfor du ikke mister inches av deg livlinjen.

Nøkkelen er å innse dette vil skje, og være klar for det.

Hold deg aktiv. Oppbevare gjør ting. Begrense inntaket, men holde. Dette vil fungere.

Kroppen din vil prøve å endre din aktivitet settpunkt. Ignorere det. Har du energi butikker til overs. Bruke hjernen din Super-kraftige å ta ansvar og overstyre signaler som vil prøve å få bak i behagelige stolen. Du vil føle appell. Du vil få opp - men flotte er at når du er på gjør ting, kroppen er fin med den. Det er som en gretten tenåring. Det vil ikke gjøre noe uten en alvorlig sparker opp baken. Men når det skjer og om det kan bevege seg helt bra.

Mer en annen dag...

_____________________________